Strategibolaget 2016

Posted on februari 1, 2016

0


Min verksamhet fokuserar nu enbart på management- och affärsutvecklingsfrågor. Idag driver jag Strategibolaget med verksamhet inom ett huvudområde:

  • Managementkonsult och affärsutveckling för KKN med speciallt fokus på kvalitets- och utvecklingsfrågor inom Turism, via Svensk Destinationsutveckling AB där jag också är partner.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp inom något av dessa områden på johan (at) strategibolaget.se eller telefon +46 708 996387. Då jag har en mötesintensiv verksamhet med coachning, föreläsningar och workshops är det inte alltid jag har möjlighet att svara i telefon på vanlig kontorstid. Skicka ett sms eller mail så hör jag av mig så fort jag är tillgänglig igen.

Uppdrag kan utföras på både svenska (göteborgska) och flytande engelska. För uppdrag utanför Europa krävs några månaders framförhållning. Ta kontakt så hittar vi en bra lösning.

Jag äger och driver även skivbolaget Sound of Habib, produktionsbolaget Sidewinder, musikförlaget Breakbeat Royalty och håller på att starta upp innovationsbolaget Creative Dimensions.

Du kan följa mig på Instagram @soundofhabib eller något av mina bolags Facebooksidor.

Posted in: Uncategorized