Strategibolaget 2017

Posted on januari 29, 2017

0


Med ett superspännande 2016 i ryggen med flera utmanande uppdrag för Tourism in Skåne, Tillväxtverket, Svensk Turism mfl samt utvärderingsledare för utmärkelsen Svensk Kvalitet är det dags för den årliga uppdateringen:

Min verksamhet fokuserar enbart på management- och affärsutvecklingsfrågor samt inspirationsföreläsningar. Idag driver jag Strategibolaget med verksamhet inom följande huvudområde:

  • Managementkonsult och affärsutveckling för KKN med speciallt fokus på kvalitets- och utvecklingsfrågor inom Turism, via Svensk Destinationsutveckling AB där jag också är partner.
  • Kvalitetsfrågor och verksamhetsstyrning
  • TIllväxtfrågor
  • Inspirationsföreläsningar inom något av mina specialområden

Hör gärna av dig om du behöver hjälp inom något av dessa områden på johan.olofsson (at) svedest.se eller telefon +46 708 996387. Då jag har en mötesintensiv verksamhet med coachning, föreläsningar och workshops är det inte alltid jag har möjlighet att svara i telefon på vanlig kontorstid. Skicka ett sms eller mail så hör jag av mig så fort jag är tillgänglig igen.

Uppdrag kan utföras på både svenska (göteborgska) och flytande engelska. För uppdrag utanför Europa krävs några månaders framförhållning. Ta kontakt så hittar vi en bra lösning.

Jag äger och driver även skivbolaget Sound of Habib, produktionsbolaget Sidewinder, musikförlaget Breakbeat Royalty, Progress Group och innovationsbolaget Creative Dimensions.

Du kan följa mig på Instagram @soundofhabib eller något av mina bolags Facebooksidor.

Du hittar mig självklart också på linkedin. https://se.linkedin.com/in/johansoh

Posted in: Uncategorized