Strategibolaget 2018

Posted on april 3, 2018

0


Med ett 2017 i ryggen som på många sätt liknade 2016 kommer här den årliga uppdateringen. 2017 bjöd på flera utmanande uppdrag för Tourism in Skåne, Tillväxtverket, Svensk Turism mfl samt utvärderingsledare för utmärkelsen Svensk Kvalitet. En regional strategi för besöksnäringen på Gotland hanns också med.

Min verksamhet fokuserar enbart på management- och affärsutvecklingsfrågor samt inspirationsföreläsningar. Idag driver jag Strategibolaget med verksamhet inom följande huvudområden:

  • Managementkonsult och affärsutveckling för Besöksnäring och KKN med speciallt fokus på kvalitets- och utvecklingsfrågor inom Turism, via Svensk Destinationsutveckling AB där jag också är partner.
  • Kvalitetsfrågor och verksamhetsstyrning
  • Tillväxtfrågor
  • Inspirationsföreläsningar inom något av mina specialområden
  • Gamification, affärsspel och megagames (nytt för 2018)

Under 2018 lägger jag till spel som ett nytt område att utforska. För besöksnäringen arbetar jag med ett destinations-spel som reder ut rollfördelningen mellan privat och offentligt på en destination samt affärssimuleringen Inspirator som vi gör tillsammans med SCR och Turistrådet Västsverige. Jag sitter i styrelsen för Lekreativ ett nytt spännande bolag med fokus på spel som förändringsverktyg och dessutom har jag tagit initiativet till Gothenburg Megagames, en spännande kulturform med rötterna i engelsk konfliktsimulering och underrättelsetjänst.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp inom något av dessa områden på johan.olofsson (at) svedest.se eller telefon +46 708 996387. Då jag har en mötesintensiv verksamhet med coachning, föreläsningar och workshops är det inte alltid jag har möjlighet att svara i telefon på vanlig kontorstid. Skicka ett sms eller mail så hör jag av mig så fort jag är tillgänglig igen.

Uppdrag kan utföras på både svenska (göteborgska) och flytande engelska. För uppdrag utanför Europa krävs några månaders framförhållning. Ta kontakt så hittar vi en bra lösning.

Jag äger och driver även skivbolaget Sound of Habib, produktionsbolaget Sidewinder, musikförlaget Breakbeat Royalty och Progress Group.

svedest.se
soundofhabib.com
inspirator.biz
megagamesgbg.se

Du kan följa mig på Instagram @soundofhabib eller något av mina bolags Facebooksidor.

Du hittar mig självklart också på linkedin. https://se.linkedin.com/in/johansoh

Posted in: Uncategorized